sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mekan, âdem evladı ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düz ve yağız renklerde tercih ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha hareketli bir yardım elde edebilirsiniz.

Bu da griyi bir büro odasını yahut döşek odası dolabını boyamak ciğerin en yeğin renklerden biri yapar: Her iki rengin yakınlarında kombinasyonu ile meydanınızın her zaman organize ve prezentabl görünmesini sağlamanız kabil.

Sülale sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve vesair renklerle harmonik bir akort esenlar.

İnternetin kendimi en keyif rapor ettiğim kucak olduğunu ayırt ederek, muhabere tasar çizimı meydanında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasar çizim Fakültesi'nden mezun oldum.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve ince bir estetikle donatmanın mükemmel bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sadece ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Daha antipatik tonlarla müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir tesir yaratırken, canlı renklerle birlikte antrasit gri boya kullanıldığında daha bıçkın ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Antrasit renk koltuklarınız midein yönlü bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza yarar halı renkleri üzerine temelı öneriler:

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu goldfix dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

Saf ışıkla harmanlandığında veya kıpkızıl renkli dekorasyon antrasit duvar boyas öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Buz grisi rengi gün çağ gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir gaz yuvarı tesis etmek bağırsakin bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

Modern hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri ortada yan düzlük vazıh gri erinçli bir platform katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en uz üç renk ortada çıplak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir ortam oluşturan bariz gri renk mekanlara kocalik ve derinlik taşlıkyor.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda güçlü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page